Ceviz Yüksek Antioksidan Aktiviteye Sahiptir

Ceviz Yüksek Antioksidan Aktiviteye Sahiptir

27 Kasım 2018

Bu aktivite , cevizlerde yüksek olan E vitamini, melatonin ve polifenol adı verilen bitki bileşimlerinden gelmektedir.

Sağlıklı yetişkinlerde yapılan küçük bir çalışma, ceviz bakımından zengin bir öğün yemeğin, yedikten sonra “kötü” LDL kolesterolün oksidatif hasarını önlediğini göstermiştir.

Bu sağlık bakımından yararlıdır, çünkü okside LDL atardamarlarınızda ateroskleroz oluşumuna neden olur.

ÖZET olarak Cevizler, aterosklerozu destekleyen “kötü” LDL kolesterolünden kaynaklanan hasarlar dahil olmak üzere vücudunuzdaki oksidatif hasara karşı savaşmaya yardımcı olabilecek mükemmel bir antioksidan kaynağıdır.

Antioksidan Deposu

"US National Library of Medicine, National Institutes of Health" ve "www.heathline.com" 'un ceviz hakkındaki bilimsel çalışmalarından alıntılanmıştır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.